FORCE SUMMER
Around the world in 10 days…

Ние искаме децата ни да обичат английския език,
да учат с радост и да се забавляват!

Затова, мили деца, и тази година ще поемем към
следващото неповторимо лятно приключение заедно.

Време е да стегнем куфара и да отпътуваме на далечно пътешествие. Ще обиколим света заедно! Колко е наклонена кулата в Пиза, вкусна ли е италианската пица? Ще готвим във френски ресторант и ще посетим английския кралски двор за чаено парти. Ще стигнем до шотландското езеро Loch Ness, за да видим Nessi Monster. Ще си купим билет за най-новия филм в Hollywood и ще минем по алеята на славата. Ще се гмурнем в Niagara Falls и ще стигнем чак до олимпийските игри в Токио и Векиката китайска стена, а с нас ще бъдат известните азиатски дракони. В египетските пирамиди ще открием древни загадки и мумии. Ще подскачаме с кенгуру в Австралия, ще се впуснем в археологически разкопки в антично вулканично селище, за да открием нещо невиждано.  Ще отидем на сафари в Кения и ще станем част от невероятния свят на Африка. Пътешествието ще ни заведе на остров Мадагаскар за весело островитянско парти. Каква ли загадка е скрита на острова? Приключението ни очаква! Пригответе билета и потегляме!

Разгледайте незабравимите ни летните приключения и весели моменти тук: FORCE SUMMER LAND, BABY SUMMER LAND, FORCE  SUMMER ADVENTURE, FORCE TRAVEL, FORCE TRAVEL ADVENTURE

Искате ли заедно да се превърнем в пирати и да открием пиратско съкровище?

Искате ли заедно да се превърнем в пирати и да открием пиратско съкровище? Ще обиколим света, ще стигнем до най-интересните и тайнствени кътчета на Земята!

Ще се завърнем назад във времето, за да надникнем в света на отдавна изгубените динозаври!

Ще полетим смело към бъдещето, ще бъдем експериментатори, креативни изобретатели, ще учим за света, за животните, за спорта и науката, ще говорим и пишем на английски.

Ще създаваме невероятни 3D проекти, защото детското въображение и таланти са неизчерпаеми когато учим докато се забавляваме. Очакват ни песни, танци, много игри и нови приятели!

Ще говорим и пишем на английски, ще учим много нови думички и ще помним дълго наученото, защото ние знаем, че няма по-добре научено от наученото с радост, вълнение и вълшебство. Ще творим невероятни проекти, защото детското въображение и таланти са неизчерпаеми когато учим докато се забавляваме. Очакват ни песни, танци, много игри и нови приятели!

Ние искаме децата ни да обичат английския език, да учат с радост и да се забавляват! Затова, мили деца, и тази година ще поемем към следващото неповторимо лятно приключение заедно!

Разгледайте незабравимите ни летните приключения и весели моменти тук: FORCE PIRATES, FORCE CARIBBEAN PIRATES, FORCE LOST ISLAND PIRATES, FORCE SUMMER, FORCE ADVENTURES, FORCE AROUND THE WORLD