Ива Андонова

ДИРЕКТОР
Ние сме екип, на който си струва да се доверите…

Велизар Андонов

АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР
Като дете често си играех на училище.
– КАЗВАМ ви ИСТИНАТА: Попитайте плюшените ми играчки! 🙂
Учих много и дълго, но FORCE е най-голямото училище в моя живот. Не защото съм най-дълго в него, а защото ме научи на всичко това, което не успях да науча като ученик.
Благодарен съм на колегите си за доверието, търпението, разбирането и времето, което понякога трудно стига за всичко. Аз ценя и уважавам всеки, който е работил, работи и ще работи за каузата наречена – FORCE.
Let the FORCE be with you!

Мария Николова

МЕНИДЖЪР КЛИЕНТИ
Да работя в среда на сигурност, топлина, грижа към децата и хората и да зная, че участвам в създаването на един по-светъл свят – с можещи, обичани, образовани деца, за мен е удоволствие, мисия и част от същността ми.

Катя Михайлова

МЕНИДЖЪР КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ
Щастливите усмивки на децата и усмихнатите лица на родителите са нашата FORCE супер сила! Гордея се, че съм част от екипа, който сбъдва мечти!

Таня Емилова

МЕНИДЖЪР КЛИЕНТИ - PUBLIC RELATIONS
FORCE е моето семейство, приятели и втори дом! Обичам колегите си, децата и родителите – обичам работата си! FORCE е моята сила! Прекият контакт с родители и деца превръща офис работата в нещо различно и зареждащо, защото всеки ден е изпълнен с приятни разговори и споделени емоции. Да бъда връзката между ученици, родители и екипа, ми дава усещането за пълноценност и ме кара да идвам на работа с усмивка всеки ден.

Елиза Петрова

МЕНИДЖЪР КЛИЕНТИ И ON-LINE SUPPORT
Обичам децата, обичам усмивките! Работата  ми във Force  е именно това – една голяма усмивка! Всеки ден съм обградена от усмихнати хора, идващи да черпят от силата на знанието на чуждите езици!

Албена Борисова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
FORCE е моето място, защото всичко, което бих искала да правя в професионален план, се случва там! Преподавам и уча езика и културата, които обичам; давам и получавам! В личен план – винаги е приятно, когато знаеш, че си оставил трайна следа в живота на млади, нахъсани и искащи хора, когато си бил до тях и си ги водил за ръка по пътя към тяхното академично и професионално израстване! Винаги е хубаво да работиш там, където се чувстваш у дома!

Евгения Витанова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Чувството да започваш работния си ден с усмивка е несравнимо. Пламъчето в детските очи, желанието им да научат, да знаят, да могат повече е това, което ме вдъхновява. Знам, че работата ми има смисъл! Като прибавиш към това и един прекрасен екип, готов на всякакви предизвикателства – какво друго може да искаш!

Цветелина Петрунова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Професията ми е безспирен водовъртеж от емоции и енергия, който ми дава безрезервна любов, младост и нов, свеж светоглед. Децата са способни да ни заемат очите си понякога, а частици от нас пък остават с тях и ги съпътстват по избрания път. Намирам това за една много симпатична форма на безсмъртие.

Венелина Георгиева

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Открий какво обичаш да правиш най-много и какво ти се отдава с лекота и изживей остатъка от живота си, споделяйки тази страст с целия свят. Да съм част от FORCE за мен е късмет и съдба. Любовта към децата, стремежът към знание и любовта към хората, с които заедно сбъдваме мечти, са моята сила – моят FORCE!

Вера Игнатова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Да си учител днес не е професия като всички останали. Ние сме актьори, приятели, сестри, родители, политици, защитници на правдата, вдъхновители. Въпреки всички трудности, аз се гордея, че съм учител, защото това е моето призвание и духовна необходимост. Избрах да съм тук, в семейството на FORCE, защото имам свободата да творя и да бъда себе си.

Виолета Ненова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
FORCE за мен е: мястото, където границите се преместват и голямото училище, където човек разбира, че “учейки другите, учи и себе си”….

Веселина Спасова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
I`m not crazy because I teach, I`m crazy because I love it!
Учениците ми вероятно няма да запомнят всичко, което съм им казала, но определено ще запомнят начина, по който съм ги накарала да се чувстват. Това, което е най-важно за мен, е да ги насърча да повярват, че няма невъзможни неща и да преследват мечтите си докарай. FORCE е мястото, където и учениците ми, и аз се чувстваме безкрайно щастливи, смислени и окрилени!

Елена Ставрева

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
FORCE за мен са приятелства за цял живот, предизвикателства и нови върхове, покорени с усмивка. FORCE са топлината и грижата, търпението и любовта, с които порастват децата ни! FORCE е обичта, чистата енергия и благодарността, която децата оставят в сърцата ни! FORCE е вярата в бъдещето, която те отнасят със себе си!

Зорница Стоянова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Да съм част от екипа на FORCE за мен е привилегия, вдъхновение, удоволствие, мотивация за непрекъснато самоусъвършенстване, удовлетворение от принадлежността към една обща мисия в името на децата на нашия град. Прекрасно е да работиш за техния успех и за сбъдването на мечтите им, знаейки, че пътищата, които тръгват от нашите класни стаи, водят плавно и сигурно до всички точки на света и доказват, че няма непостижими цели.

Владимира Белева

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Да се занимаваш с това, което обичаш – незаменимо!

Преподаването, учениците, класната стая, езика са най-големия заряд!

Force School е място, което сбъдва мечтите на малки и големи!

Гергана Василева

МЕНИДЖЪР ФИНАНСИ
Let the FORCE be with you!…

Цветелина Огнянова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
FORCE сбъдна мечтата ми да бъда учител, подари ми приятели, с които да вървя по пътя на познанието, превърна се в мой втори дом и ми даде почти невъзможното – да не спирам да играя, въпреки че отдавна вече съм голяма за това.

Имам щастието да споделям живота си с най-добрите хора – децата, всеки ден да преоткривам света през техните очи и да се убеждавам, че има смисъл.

Денислав Николов

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Израснал съм в класните стаи на FORCE и през годините той стана неизменна част от мен. Всичките учители са хора, които са ми дали много знания и мотивация, да преследвам мечтите си. След като вече имам възможността да съм част от екипа, съм готов да предам всичките знания и цялото вдъхновение, което аз получавам от FORCE.

Ивайла Бързачка

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО НЕМСКИ ЕЗИК
Let the FORCE be with you!…

Даринка Михалева

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО НЕМСКИ ЕЗИК
„Учителят и дървото се познават по плодовете“, казва една украинска поговорка. Нашите плодове са сочни, здрави, пълни със слънце, енергия и живина. И знания ! Гордея се, че съм част от екипа на Force.

Мая Иванова

ART AND CUSTOMER SUPPORT
Работата ми е свързана с общуване с децата. Те винаги ме зареждат с много положителна емоция. Форс е като мое второ семейство. Тук се чувствам на мястото си 💗

Венера Никодимова

ART AND CUSTOMER SUPPORT
Всяко дете е специално…. Но Екипа на FORCE учи децата не само как да използват специалните си качества, но също им дава увереност, шарени криле с които да полетят и да разгърнат потенциала си!
Ако се вгледате хубаво в семейството на FORCE ще видите само усмивките на сърцати хора! 🥰
Ето за това съм част от тях, защото обичам да заразявам хората с Усмивки и Доброта! ♥️♥️♥️
Обичам да вярват в мен, дори когато аз се съмнявам сама в себе си. FORCE са хората които повярваха в мен! Те ми дават сили, увереност, знания и много приятели!

Благодаря ви! 🥰♥️🥰

Анелия Богомилова

ART AND CUSTOMER SUPPORT
Let the FORCE be with you!…