За нас

Езиков център ФОРС е една от най-бързо разрастващите се институции за чуждоезиково и компютърно обучение в град Перник и областта. Основан е през 2002 г. от млад, енергичен и високо мотивиран екип. Ентусиазмът и професионализмът, с които работим, успяха за кратко време да изградят отличната ни репутация и продължават да печелят доверието на все повече индивидуални и корпоративни клиенти.

Ние сме екип, на който си струва да се доверите – със собствен стил, силна мотивация и младежки ентусиазъм.

Езиков център ФОРС предлага разнообразни програми за чуждоезиково и компютърно обучение, включващи английски, немски, френски, испански.
Ние непрестанно инвестираме в най-новите програми и методики за обучение в стремежа си да осигурим качество на образованието, отговарящо на най-високите международни стандарти, и допринасящо за отличните постижения на нашите ученици.

Особено много се  гордеем, че тази година получихме приза на
CAMBRIDGE ESOL за най-добър Preparation Centre в България.

От 2013г. сме отличени с ПЛАТИНЕН СТАТУТ който е признание за високите резултати и доброто представяне на нашите ученици, явяващи се на изпитите на университета CAMBRIDGE – FCE, CAE, CPE и IELTS

От 2011г. Езиков център FORCE е официален партньор и оторизиран подготвителен център на Британски съвет по програмата Addvantage.

От 2008г. Езиков център FORCE е оторизиран изпитен център на TRINITY College London и с гордост трябва да кажем, че видеа от изпитите на нашите кандидати вече трета година са част от официалния сайт на TRINITY, което е безспорно доказателство за изключителните резултати, които постигаме заедно.

Езиков център FORCE предлага подготовка за изпитите на всички големи международни изпитни бордове:

Нашата сила –  хората от нашия млад, енергичен и високо мотивиран екип.

Нашата мисия – да дадем на тези, които имат смелостта и искат да бъдат значими, не само увереност, но и достатъчно знания, да кажат: “АЗ МОГА!”.

Нашият професионализъм – вашата гаранция за успех!

FORCE е екипът, на който си струва да се доверите!

УЧИЛИЩА

Езиков център FORCE разполага с две модерни и съвременно оборудвани бази за обучение в гр.Перник:

Първият ни филиал стартира през 2002 г. само с два  кабинета за езиково обучение. Днес вече в него имаме девет прекрасни класни стаи, напълно оборудвани с аудио-, видео- и мултимедийна техника.

Вторият ни филиал отвори врати  през месец май 2003 г. Към момента там има  девет напълно оборудвани кабинета за езиково обучение, както и компютърен/фонетичен кабинет.

И двата ни филиала разполагат с модерни, специално обзаведени стаи за нашите най-малки ученици, които ни пренасят в един вълшебен и пъстър свят, където неусетно проговаряме английски език, докато играем и се забавляваме.

СЕРТИФИКАТИ

FORCЕ Галерия
Снимките разказват без думи, но с много емоция. Виж някои от най-хубавите ни емоции, уловени в снимки.

FORCE Учебни системи
Ние непрекъснато инвестираме в най-новите учебни системи в стремежа си да осигурим качество на обучението, отговарящо на най-високите международни стандарти.

FORCE Екип
Ние сме екип, на който си струва да се доверите – със собствен стил, силна мотивация и модерна визия. Нашият потенциал и креативност променят правилата и създават изцяло нова концепция за обучение.

Интерактивно и мултимедийно обучение
Езикът е средство за комуникация, затова една от основните ни цели е да създадем реална езикова среда посредством възможностите на най-съвременните дигитални учебници.