Go Green

Отношението към заобикалящия ни свят се формира още в ранна възраст. Ето защо ние възпитаваме грижата за природата и личното отношение, което всеки от нас трябва да има към средата, в която живеем. Темата за опазването на нашата планета е неразделна част от нашите часове и оставя трайна следа в детските умове.

Ние вярваме, че действията на всеки от нас имат значение, че всеки от нас може да промени света. Вярваме, че трябва да предадем и на следващите поколения това, което имаме, като за начало го опознаем и съхраним.

Планетата ни е изправена пред много предизвикателства и наша задача е да запознаем децата с тях. Материалите, които сме подготвили със сигурност ще ги научат как да бъдат отговорни и да проявяват лично отношение. Това ще им донесе удовлетворение, усещането, че са полезни и че наистина имат силата и знанията да променят света. В нашите часове те ще се научат да мислят критично, да отсяват информация, ще обогатят познанията си за света извън класната стая, а и така неусетно ще усвоят и много полезен английски. С Go Green децата ще научат нова тематична лексика, ще използват различни граматически  структури, ще говорят и общуват на английски език, ще пишат и четат заедно, докато изследваме света. За много деца тези часове  ще отключат неподозирани интереси и мнозина ще открият пътя към истинските си мечти.

В това начинание ще се потопим чрез забавни проекти, експерименти, интернет проучвания и полезни видеоматериали, часове на открито и интересни гости.

Ето някои от важните неща върху които ще работим:

  1. Рециклиране

  1. Замърсяване на околната среда

  1. Климатични промени

Темата за опазването на природата ще се появява във всичките ни часове под формата на:

  • зелени петминутки и /FIVE GREEN MINUTES/
  • седмица, посветена на околната среда /GO GREEN WEEK/