Защо да станеш част от нашия FORCE екип

FORCE – това са хората от нашия млад, енергичен и високо мотивиран екип.
Техният потенциал и креативност променят правилата и създават изцяло нова концепция за обучение.
Ние провокираме нашите ученици не само да изпреварват времето, но и да създават бъдещето.
Ние приветстваме в екипа си всеки, който е готов да приеме това предизвикателство и да бъде FORCE HEARTED.

Професионално развитие

Модерни, иновативни, дигитални – ние непрекъснато инвестираме време и усилия в разработването и прилагането на най-новите учебни системи и методики. Целта ни е да осигурим качество на образованието, отговарящо на най-високите международни стандарти и допринасящо за отличните постижения и реализация на нашите ученици.

Ние обичаме предизвикателствата и вярваме, че човек сам определя предела на своите възможности! Ние не се страхуваме да мечтаем за невъзможното и да преместваме границите отвъд познатия хоризонт!

We are never the same, we are just better!

Teacher Training

Преподавателите от нашия екип редовно вземат участие в семинари и обучения с международно признати лектори. Работим в тясно сътрудничество с Oxford University Press, Cambridge University Press,  Express Publishing, AVO Language & Examination Centre и British Council, което ни дава възможност да прилагаме най-новите методики в чуждоезиковото обучение.

Голяма част от преподавателите в екипа на Езиков център FORCE са вече официално сертифицирани изпитващи към борда на Cambridge ESOL в цял свят.

Постигнатото днес е само стъпка към успехите ни утре.

FORCE Spirit

What we believe:

  • Truly wonderful the mind of a child is.
  • The future of the world is in our classrooms today.
  • Every kid is one caring FORCE teacher away from being a success story.

How we teach:

  • We educate the mind by educating the heart first.
  • We inspire our students to learn more, dream more and become more.
  • We change the world one day at a time. We teach.

“Train people well enough so they can leave! Treat them well enough so they don’t want to!”

Sir Richard Branson

СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА FORCE

THE APPRENTICE

THE APPRENTICE is our vision of a world that does not yet exist and  the courage to create it ourselves.

Teaching our students, is a beginning, helping them achieve what they desire is a progress, working together is a success.

You cannot imagine what kind of impact the power of youth can have!

We inspire our students to go off road and dare their dreams by reaching beyond the frames of traditional education.

We urge them to continue to strive and continue to progress and once they have achieved their goals, to reach back, pull someone else up!

Each one – teach one!

THE APPRENTICE is for those who don’t just aspire to make a living but

aspire to make a difference!

Денис Мурати

Взимайки участие в програмата преоткрих себе си, сближих се с много позитивни и добросърдечни хора и най-прекрасното – усетих емоцията, енергията с която излизаш от класната стая.

Предизвиках и мотивирах себе си!

Всичко това благодарение на прекрасния екип на FORCE!

Ася

Стажантската програма на FORCE ме учи не само как да преподавам английски език, но и как да го правя с много любов и по най-интересния и забавен начин. Участието ми в програмата ми показа преподаването от много различни страни и колко разноцветна, интересна и зареждаща може да е работата с деца.

Никола

Благодарен  съм на FORCE, че имам възможността да надника от другата страна и да видя класната стая с техните очи. Енергията и любовта, с която всичко се случва ми дава много положителен заряд и ме кара още по-силно да вярвам, че мечтите се сбъдват.

Катрин

A teacher takes a hand, opens a mind and touches a heart.

Това е точното описание на това, което екипът на FORCE прави. Те са хората, които са ми помогнали да открия себе си и страстта си към английския език. Изключително благодарна съм, че ме приеха с отворени сърца в екипа. По време на стажантската програма имах възможността да мина от другата страна и да бъда учител. Смятам, че това ме накара да погледна различно на нещата и ме научи да съм по-отговорна. С една дума – по-щастлива!

Ивалина Борисова

FORCE – това са хората от нашия млад, енергичен и високо мотивиран екип. Техният потенциал и креативност променят правилата и създават изцяло нова концепция за обучение – ние провокираме нашите ученици не само да изпреварват времето, но и да създават бъдещето.

Каталина и Рая

Стажантската програма и всички хора, с които се запознах ми дадоха много повече, отколкото аз на тях. Заредих се супер позитивно, научих се да бъда търпелива, да давам максималното от себе си, както и да бъда винаги навреме и готова за нови предизвикателства. Това беше едно уникално приключение.  Рая

Стажът във Force за мен е шанс да опознаеш малките сърца и възможност да виждаш усмихнати малки личица! Кати

КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА