• 170 учебни часа по 40 минути, от 1 октомври до 30  юни
 • съботно-неделни: 1 път седмично по 5 учебни часа
 • Учебна система: Complete IELTS и Objective IELTS
 • висококвалифицирани преподаватели

Oт  15 септември до 1 октомври  Ви предлагаме  безплатни предварителни часове, в които учениците  се запознават с компонентите на изпита  IELTS. Разглежда се примерен вариант в работна атмосфера и се обсъждат изискванията и особеностите на отделните части:

Listening; Reading; Writing; Speaking

 IELTS (International English Language Testing) е изпит по английски език, признат от над 10 000 институции по цял свят. Той е с валидност две години и е официално доказателство за уменията ви да разбирате, четете, пишете и говорите свободно. Кандидатите, явяващи се на изпита, годишно надхвърлят 3 милиона.

IELTS отваря врати към възможностите за образование не само в чужбина, но и тук в България. Всички университети в страната, които предлагат програми на английски език, изискват резултати от изпит като този. Той служи като надеждно и обективно свидетелство на възможностите ви да комуникирате на английски.

За повече информация  IELTS information for Candidates

Учебна система:

Учебната система дава възможност за специализирана подготовка по формата на изпита IELTS  Academic и включват подробна информация, съвети и практически задачи за работа с отделните части на изпита.

В допълнение към стандартния пакет (учебник и тетрадка), работим с:

 • интерактивна тетрадка на CD-ROM за допълнителна самостоятелна практика спрямо специфичните нужди и индивидуалните възможности на ученика
 • онлайн тестове и материали:

 – Road to IELTS

 – IELTS.org

 – IELTSEssentials.com

 • научнопопулярни и академични статии:

ЦЕНИ

 • Цена на курса: 0 лв.
 • Цена на учебна литература: 0 лв.
 • Възможност за разсрочено плащане без оскъпяване!
 • Подготовка за отделните компоненти на изпита:

LISTENING SECTION – лекции и дискусии в академичен контекст, които упражняват и развиват умението за разбиране на обшия смисъл на текста, както и детайли от самия текст.

READING SECTION – научнопопулярни и академични  статии, които упражняват и развиват разбирането на основния логически аргумент в текста, както и извличането на специфична информация.

WRITING SECTION – описание на информация, представена в графики, диаграми, таблици и писане на аргументативно есе.

SPEAKING SECTION – интервю с кандидата, което включва дискусии на общи теми и упражняване и развиване на презентационни умения.

– Sample Speaking Test video

ПОДГОТОВКА ЗА IELTS

Изпитът IELTS предлага възможност да получите престижен сертификат, удостоверяващ нивото ви на владеене на английски език. Висококвалифицираните ни преподаватели са сертифицирани експерти в подготовката на кандидати за този изпит.

Mock Exams – два примерни изпита, които се провеждат спрямо условията и стандартите на IELTS Exam и които пресъздават реалната изпитна обстановка. Те са обективен критерий за постигнатия от учениците напредък. Интервютата (Speaking Sessions) на изпита се водят от обучени и сертифицирани изпитващи. След всяко от тях кандидатите получават обратна връзка, която им дава насоки за подобряване на представянето им.

ВРЪЗКА С РОДИТЕЛИТЕ

 • Индивидуалното ни отношение към всяко дете както и непрекъснатият контакт с родителите са изключително важни за нас. Така градим доверие и се справяме с всяка една ситуация по най-добрия възможен начин. Ето защо ние сме на Ваше разположение винаги, когато е необходимо – в офиса или по телефона.
 • Допълнително са предвидени две официални родителски срещи, които се провеждат в началото и в края на учебната година.
 • Info срещи – те се провеждат веднъж годишно. На тях учениците и родителите получават информация относно бъдещите възможности за образование в университети и колежи, както в България, така и в чужбина.
 • Тест протокол и изпитен протокол – в края на учебната година всеки ученик получава индивидуален тест протокол и изпитен протокол. Те съдържат обобщените резултати от пробните изпити и са придружени с личния коментар и препоръки на преподавателя.

СЕРТИФИКАТИ

Сертификатът на езиков център FORCE е официален документ, доказващ съответното езиково ниво според изискванията на Общата европейска езикова рамка – CEFR.