FORCE CLUBS

  • 1 ½ учебни часа общо 60 минути
  • висококвалифицирани преподаватели

FORCE CLUBS превръщат ученето на английски език във вълнуващо приключение! Всеки втори месец от учебната година в класните ни стаи се случва едно вълшебство – FORCE CLUBS. То отвежда и нас, и децата в дивата джунгла или на весел пиратски остров. Да учиш с въображение и мъничко магия е истинско забавление!
С FORCE CLUBS децата научават нова тематична лексика, използват различни граматически  структури, говорят и общуват на английски език, пишат и четат заедно, докато интерактивно обикаляме света и се вълнуваме от новите приключения!

Време е за незабравимо сафари в Африка или пък весело плаване с пиратски кораб! Заедно ще надникнем в света на дивите животни, ще спим в палатка и ще разказваме истории около лагерния огън. Ще открием скрити съкровища, ще пътешестваме от Хавай до най-красивите кътчета на Земята!

А колко е забавно да направиш своите първи открития, археологически разкопки и да оцелееш на изгубения остров!

През зимата ще отпътуваме и до Лапландия, за да се качим на шейната на Дядо Коледа и да помогнем на добрия старец да напълни комина с подаръци!

FORCE PIRATES CLUB

Yo ho ho!

Време е да съберем екипажа! Заедно ще отплаваме на вълнуващото пиратско пътешествие – FORCE PIRATES CLUB. Очакват ни много игри и веселие на английски език и, разбира се, златно пиратско съкровище. Много състезания, пиратски костюми, вкусен пиратски ром, карта на съкровищата и плаване из океана са само част от това, което предстои във FORCE PIRATES CLUB.

FORCE SURVIVOR CLUB

Force Survivor Club ще ни отведе до изгубения остров. Очакват ни много предизвикателства, Survivor игри и забавления. Ще се забавляваме с чудните находки на острова и ще се озовем в тайнствена пещера. Ще танцуваме магически индиански танц и ще празнуваме заедно с островитяните!

HAWAII MUSIC CLUB

Hawaii Music Club ще ни заведе на неповторимия остров Hawaii и ще ни пренесе в света на музиката.Остров Hawaii е остров, пълен с изненади. Докато правим традиционните хавайски накити и опитваме от най-невероятните хавайски коктейли ще видим как изригва хавайският вулкан Кохала- най-древният вулкан на сушата.Ще се забавляваме с много музика, музикални игри, музикално колело на късмета, любимите ни певци и групи. Ще опитаме от вълнението на голямата сцена и ще посвирим на различни екзотични музикални инструменти!

FORCE SAFARI CLUB

Заедно ще отпътуваме към Африка, за да надникнем в света на дивите животни.
Ще бъдем истински приключенци и изследователи.
Ще спим в палатка и ще разказваме истории около лагерния огън.

Очакват ни много игри и състезания, с които да превърнем ученето в неповторимо забавление!

FORCE CHRISTMAS CLUB

Force Christmas Club е приказен, вълшебен, празничен!

Ще си хапваме коледни курабийки, ще пием коледен горещ шоколад, ще играем весели игри с коледните чорапчета на елфите и ще ги напълним с много бонбони. Ще построим коледно селце, а малките ни дечица ще построят коледното село на смърфовете. Ще усетим коледната магия на Santa’s Workshop. Ще се качим на шейната на Дядо Коледа и ще помогнем на добрия старец да напълни Force комина с подаръци…

И още от незабравимите ни FORCE CLUBS приключения и весели моменти тук:

FORCE PIRATES CLUB, FORCE SAFARI CLUB, FORCE SURVIVOR CLUB, FORCE HAWAII CLUB, FORCE CHRISTMAS CLUB, BABY CHRISTMAS CLUB