Oxford English Hub

Платформата Oxford English Hub е допълнение към учебниците Oxford QSkills, Oxford English File, Oxford Headway, предоставяйки възможност да усъвършенствате езика извън класната стая с разнообразни упражнения, съобразени с различните нива и да получавате обратна връзка в реално време от своя преподавател.

Cambridge One

Платформата Cambridge One е допълнение към учебниците на Cambridge. Там ще откриете много допълнителни упражнения и игри, съобразени с възрастта и нивото на учениците.

Express DigiBooks

Платформата Express DigiBooks е допълнение към учебниците на издателство Еxpress Publishing и предоставя възможността да усъвършенствате езика извън класната стая чрез ранообразни забавни игри и упражнения.

 

Oxford Learn

Платформата Oxford Learn е допълнение към учебниците на Oxford, предоставяйки възможност да усъвършенствате езика извън класната стая с разнообразни упражнения, съобразени с различните нива.

 

Oxford Testing

Платформата Oxford Testing е Вашата врата към теста по английски на Oxford. Независимо дали искате да си осигурите място в университета или да намерите следващата си работа, Oxford English Assessment е тук, за да подкрепи всички в тяхното езиково пътешествие.