Ива Андонова

ДИРЕКТОР
Ние сме екип, на който си струва да се доверите…

Велизар Андонов

АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР
Като дете често си играех на училище.
– КАЗВАМ ви ИСТИНАТА: Попитайте плюшените ми играчки! 🙂
Учих много и дълго, но FORCE е най-голямото училище в моя живот. Не защото съм най-дълго в него, а защото ме научи на всичко това, което не успях да науча като ученик.
Благодарен съм на колегите си за доверието, търпението, разбирането и времето, което понякога трудно стига за всичко. Аз ценя и уважавам всеки, който е работил, работи и ще работи за каузата наречена – FORCE.
Let the FORCE be with you!

Гергана Евстратиева

МЕНИДЖЪР КЛИЕНТИ
Доверие се гради трудно, особено когато се отнася за благото на децата ни. Прекрасно е да видиш искрената благодарност на родителя, щастлив от спокойствието, желанието за напредък и щастливите пламъчета в очите на неговия малък наследник, който с нетърпение чака следващия урок във FORCE!

Катя Михайлова

МЕНИДЖЪР КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ
Щастливите усмивки на децата и усмихнатите лица на родителите са нашата FORCE супер сила! Гордея се, че съм част от екипа, който сбъдва мечти!

Таня Емилова

МЕНИДЖЪР КЛИЕНТИ - PUBLIC RELATIONS
FORCE е моето семейство, приятели и втори дом! Обичам колегите си, децата и родителите – обичам работата си! FORCE е моята сила! Прекият контакт с родители и деца превръща офис работата в нещо различно и зареждащо, защото всеки ден е изпълнен с приятни разговори и споделени емоции. Да бъда връзката между ученици, родители и екипа, ми дава усещането за пълноценност и ме кара да идвам на работа с усмивка всеки ден.

Валерия Христова

МЕНИДЖЪР КЛИЕНТИ И ON-LINE SUPPORT
За да бъдеш успешен, трябва да вършиш работата си с удоволствие и да вложиш сърцето си в нея. За мен успехът означава да се чувстваш добре със себе си и с това, което правиш. FORCE е мястото, където се запознах и общувам с прекрасни и позитивни хора и идвам с желание на работа. Най-важни за нас са нашите клиенти – деца, родители, курсисти. Да дадем на всеки най-доброто от себе си, да умеем да ги изслушваме и разбираме, да ги накараме да се чувстват важни и ценени – това е нашата FORCE сила! Това е моят неизчерпаем източник на енергия!

Албена Борисова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
FORCE е моето място, защото всичко, което бих искала да правя в професионален план, се случва там! Преподавам и уча езика и културата, които обичам; давам и получавам! В личен план – винаги е приятно, когато знаеш, че си оставил трайна следа в живота на млади, нахъсани и искащи хора, когато си бил до тях и си ги водил за ръка по пътя към тяхното академично и професионално израстване! Винаги е хубаво да работиш там, където се чувстваш у дома!

Евгения Витанова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Чувството да започваш работния си ден с усмивка е несравнимо. Пламъчето в детските очи, желанието им да научат, да знаят, да могат повече е това, което ме вдъхновява. Знам, че работата ми има смисъл! Като прибавиш към това и един прекрасен екип, готов на всякакви предизвикателства – какво друго може да искаш!

Венелина Георгиева

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Открий какво обичаш да правиш най-много и какво ти се отдава с лекота и изживей остатъка от живота си, споделяйки тази страст с целия свят. Да съм част от FORCE за мен е късмет и съдба. Любовта към децата, стремежът към знание и любовта към хората, с които заедно сбъдваме мечти, са моята сила – моят FORCE!

Вера Игнатова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Да си учител днес не е професия като всички останали. Ние сме актьори, приятели, сестри, родители, политици, защитници на правдата, вдъхновители. Въпреки всички трудности, аз се гордея, че съм учител, защото това е моето призвание и духовна необходимост. Избрах да съм тук, в семейството на FORCE, защото имам свободата да творя и да бъда себе си.

Виолета Ненова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
FORCE за мен е: мястото, където границите се преместват и голямото училище, където човек разбира, че „учейки другите, учи и себе си“….

Антония Атанасова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Когато намериш това, за което си роден (да споделяш знания и да научаваш нови неща ежедневно), мястото, където то да се случи (Езиков Център FORCE) и хората, които да го сбъдват(Учениците и Екипът), резултатът е нищо по-малко от щастие.

Елвира Димитрова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Децата успяват да заредят човек с енергия, позитивизъм и любов и затова моята цел е винаги да им давам същото в замяна. Аз вярвам, че всяко дете е талантливо и гениално, стига да се чувства свободно и в безопасност да се изяви. Това се опитвам да дам на децата всеки път, щом пристъпят в класната стая – място, където техните постижения се превръщат в мотивация да продължават да си поставят още по-високи цели и постигайки ги една по една, да са все по-смели и уверени в собствения си FORCE.

Елена Ставрева

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
FORCE за мен са приятелства за цял живот, предизвикателства и нови върхове, покорени с усмивка. FORCE са топлината и грижата, търпението и любовта, с които порастват децата ни! FORCE е обичта, чистата енергия и благодарността, която децата оставят в сърцата ни! FORCE е вярата в бъдещето, която те отнасят със себе си!

Зорница Стоянова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Да съм част от екипа на FORCE за мен е привилегия, вдъхновение, удоволствие, мотивация за непрекъснато самоусъвършенстване, удовлетворение от принадлежността към една обща мисия в името на децата на нашия град. Прекрасно е да работиш за техния успех и за сбъдването на мечтите им, знаейки, че пътищата, които тръгват от нашите класни стаи, водят плавно и сигурно до всички точки на света и доказват, че няма непостижими цели.

Моника Ненкова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
The influence of a good teacher can never be erased!
Обичам работата си, защото всеки ден срещам бъдещето в своята класна стая – в усмихнатите лица на децата ми! Когато някой ме попита защо избрах да бъда част от екипа на FORCE, мога само да кажа, че във всяка професия има върхове и спадове, но не всяка професия има силата да променя света. Имам навика да наричам своите ученици „мои деца“, защото те не са само имена в дневника, а част от моето сърце.

Цветелина Огнянова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
FORCE сбъдна мечтата ми да бъда учител, подари ми приятели, с които да вървя по пътя на познанието, превърна се в мой втори дом и ми даде почти невъзможното – да не спирам да играя, въпреки че отдавна вече съм голяма за това.

Имам щастието да споделям живота си с най-добрите хора – децата, всеки ден да преоткривам света през техните очи и да се убеждавам, че има смисъл.

Веселина Спасова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
I`m not crazy because I teach, I`m crazy because I love it!
Учениците ми вероятно няма да запомнят всичко, което съм им казала, но определено ще запомнят начина, по който съм ги накарала да се чувстват. Това, което е най-важно за мен, е да ги насърча да повярват, че няма невъзможни неща и да преследват мечтите си докарай. FORCE е мястото, където и учениците ми, и аз се чувстваме безкрайно щастливи, смислени и окрилени!

Розалия Борисова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Моята лична комбинация за успех: да откриеш призванието си, твоите колеги да бъдат и твои приятели и не на последно място – да видиш в детските очи признание, любов, доверие, благодарност. Вие, мили деца, сте моята причина да бъда това което съм. И всичко това само в една дума – FORCE.

Цветелина Петрунова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Професията ми е безспирен водовъртеж от емоции и енергия, който ми дава безрезервна любов, младост и нов, свеж светоглед. Децата са способни да ни заемат очите си понякога, а частици от нас пък остават с тях и ги съпътстват по избрания път. Намирам това за една много симпатична форма на безсмъртие.

Елеонора Петрова

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ И НЕМСКИ ЕЗИК
За мен е чест да бъда част от екипа на FORCE, защото това ми дава възможността да допринасям за израстването и успехите на учениците си. Основната ми цел е чрез работата си да им показвам, че уроците могат да бъдат не само полезни, но и забавни, а наученото днес е пряк път към сбъдване на мечтите им утре.

Йоана Владимирова

ART AND CUSTOMER SUPPORT
Децата обичат приказките, аз също 🙂 FORCE е моята приказка, мястото, което ми дава свободата да творя, да създавам вълшебства!

Мария Николова

ART AND CUSTOMER SUPPORT
Да работя в среда на сигурност, топлина, грижа към децата и хората и да зная, че участвам в създаването на един по-светъл свят – с можещи, обичани, образовани деца, за мен е удоволствие, мисия и част от същността ми.

Милена Димитрова

ART AND CUSTOMER SUPPORT
FORCE за мен е мястото, където