• 150 учебни часа по 40 минути, от 1 октомври до 31 май
 • 5 учебни часа седмично
 • Учебна литература: Prepare
 • висококвалифицирани преподаватели
 • малки групи – до 10 деца

NB: от 15 септември до 1 октомври Ви предлагаме безплатни предварителни часове, в които учениците да усетят атмосферата и предизвикателствата на съвместната работа във класните стаи на езиков център FORCE.

УЧЕБНА СИСТЕМА

Най-новата учебна система на Cambridge University Press, разработена специално за подготовка за сертификатните изпити на Cambridge ESOL за ученици – Cambridge English for schools. Единствената учебна система, разработена и одобрена от изпитния център Cambridge English Language Assessment. Иновативният подход, заложен в системата, се базира на най-съвременни проучвания, като за ресурс са използвани English Vocabulary Profile  и  The Cambridge Learner Corpus. Учебната система има за  цел да развие увереността на учениците да ползват активно езика както в класната стая, така и извън нея. Темите са разнообразни, близки до възрастта и интересите им. Учениците имат необходимата езикова база да работят с езика свободно и креативно. Системата им помага да затвърдят връзката между езика в класната стая и живия разговорен език в реални ситуации.

Използването на нови технологии и дигитални приложения, дава възможност за обучение и подготовка на ново ниво и помага на учениците да изразяват все по-ефективно себе си на английски език.

В допълнение към стандартния пакет (учебник и тетрадка), работим с:

 • Cambridge Learning Management System – Online Workbook – граматика, лексика, произношение, четене, слушане, писане, преговор и още – навсякъде и по всяко време! Незабавна обратна връзка за това как сте се справили, ефективни резултати – вашият преподавател вече знае как сте се справили! И не на последно място дигитални медии като Forums, Blogs and CLMS ви дават възможността да общувате помежду си и с преподавателя извън класната стая и по-всяко време.
 • Presentation Plus DVD-ROM – тук ще намерите всички видео и аудио материали,  както и линкове към допълнителни онлайн ресурси и речници.
 • Cambridge English Practice Testbank – специализирана допълнителна подготовка за изпитите на Cambridge ESOL – KET for Schools / KET; PET for Schools / PET.
 • Cambridge English Penfriends – никога не е било по-лесно да се свържем с приятели, учещи английски навсякъде по света. Доказан и много забавен начин да приложим на практика и да подобрим езиковите си умения.

ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТИТЕ CAMBRIDGE ESOL

Изпитите на Кеймбридж предлагат възможност да получите престижен сертификат, удостоверяващ нивото ви на владеене на английски език. Високо квалифицираните ни преподаватели са  сертифицирани експерти в подготовката на кандидати за изпитите на Кеймбридж.

Cambridge ESOL – KET for Schools / KET; PET for Schools / PET са изпити, специално разработени да оценяват езиковите умения на ученици във възрастовата граница между 12 и 17 години. Тези изпити изграждат увереност и дават ново езиково самочувствие на децата, като по този начин повишават мотивацията им да работят и да виждат как напредват.

ВРЪЗКА С РОДИТЕЛИТЕ

 • Индивидуалното ни отношение към всяко дете както и непрекъснатият контакт с родителите са изключително важни за нас. Така градим доверие и се справяме с всяка една ситуация по най-добрия възможен начин. Ето защо ние сме на Ваше разположение винаги, когато е необходимо – в офиса или по телефона.
 • Допълнително са предвидени две официални родителски срещи, които се провеждат в началото и в края на учебната година.
 • Info срещи – те се провеждат веднъж годишно. На тях учениците и родителите получават информация относно бъдещите възможности за образование в университети и колежи, както в България, така и в чужбина.
 • Европейско езиково портфолио – описва езиковите умения и постижения на ученика.

ENGLISH CELEBRATIONS – Halloween, Christmas, Cinema Week, Music Week, etc.

Знаете ли, че на Св. Валентин 19% от празнуващите подаряват цветя, 33% подаряват бонбони, 37% приготвят празнична вечеря, 48% подаряват нещичко, 49% излизат с половинките си, 70% изпращат картички. А 100% празнуват заедно с нас FORCE St. VALENTINE’S DAY. Елате и вие!

СЕРТИФИКАТИ

Сертификатът на езиков център FORCE е официален документ, доказващ съответното езиково ниво според изискванията на Общата европейска езикова рамка  CEFR.

FORCE ПАРТИ В КРАЯ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

Ще завършим, както подобава – с цветно парти и приятна изненада

 

ЦЕНИ

 • Цена на курса: 1100 лв.
 • Цена на учебна литература: 70 лв.
 • Възможност за разсрочено плащане без оскъпяване

ОТСТЪПКИ

ЗА УЧЕНИЦИ НА ЕЦ ФОРС
от 01.05 до 30.06 – 20%
от 01.07 до 31.08 – 10%

ЗА НОВИ УЧЕНИЦИ
от 01.05 до 30.06 – 10%
от 01.07 до 31.08 –   5%

* ЗА ЦЯЛА ВНОСКА  -5%  ДОПЪЛНИТЕЛНО!