от 10 до 14 юни

10 учебни часа по 40 минути
5 пъти седмично по 2 учебни часа
висококвалифицирани преподаватели
малки групи – 12 деца
Цена: 100 лв.

Ние искаме децата ни да обичат английския език,
да учат с радост и да се забавляват!

Затова, мили деца, и тази година ще поемем към
следващото неповторимо лятно приключение заедно!

Имало някога далечна вълшебно красива земя, земя на мечти и вълшебства, на приключения, съкровища и чудни създания, земя на вечното лято. Хората я наричали FORCE Summer Land. Всеки, достигнал до това приказно място, сбъдвал всичките си желания. Легендите разказват, че древна магическа карта води до отдавна изгубената във времето земя на вълшебства FORCE Summer Land и само най-смелите пътешественици ще я открият. Но кой би бил толкова смел да пътешества из целия свят, да се завърне назад във времето и да пътува през далечното неочаквано бъдеще, за да я открие?… Може би това си ти! Време е за най-голямото приключение на всички времена. Заедно ще открием картата и тя ще ни покаже пътя към изгубената земя Summer Land.

Искали ли сте някога да надникнете в бъдещето? В Tomorrow Land бъдещето е днес. Да построим заедно ракета и да излетим от космическата станция… и ето ни тук, сред планетите и звездите. Нови планети очакват да бъдат открити – планети, на които ще срещнем дружелюбни извънземни, които ще ни покажат един напълно нов свят. Ще участваме в космическа битка за спасяването на галактиката от нападенията на Space Angry Birds. Ще приземим космическия кораб във Future Factory, за да направим своите изобретения на бъдещето и невероятни научни експерименти. Ще стъпим на Луната и ще направим gummy moonsurface.

Candy Land е най-сладкото място на Земята! Ще посетим Gingerbread Village и ще се запознаем с Mr. Mint, Lord Ice Cream, Grandma Nut, King Chocolate and Lady Biscuit. Mr. Toffee ще ни разходи из цветния захарен свят на Candy Land. Заедно ще построим най-вкусният бонбонен замък и ще опитаме от Chocolate Mountain. Ще плуваме в Lemonade Lake и ще се изкачим на върха на карамелената кула. Ще се забавляваме с пъстрата бонбонена дъга и ще опитаме най-вкусните бонбонени коктейли. Talking Tom, Ben и Ginger ще ни покажат как да си приготвим цветни близалки и захарен памук. Ще участваме и в най-сладкото състезание във Candy Factory. Но бъдете внимателни! Candy Crush Monster е винаги наоколо. Очаква ни пътешествие из земята на приключенията – там, където всичко е възможно.

Ще отседнем в палатковия лагер на омагьосаната гора, ще отидем на незабравим планински пикник и ще се включим в отбора на Subway Surfers. Mega Run Race, Temple Run и Quick Escape game.

Ще попаднем на Забранения остров където ни очаква индианско племе. Ще се гмурнем с Немо в дълбините на океана, за да изследваме древните останки на изчезнало кралство и ще поплуваме с русалките.

Това са само част от изпитанията, които ни предстоят.

Очаква ни незабравимо завръщане във времето. Ще бъдем част от неповторим old-fashion carnival parade, ще се забавляваме заедно с пещерното семейство Croods и ще видим как каменните пещерни рисунки оживяват. Ще обиколим Египет, за да разгледаме величествените пирамиди и да погледнем отблизо древните мумии. Yesterday Land ще ни пренесе в чудния свят на Jurassic Park по следите на отдавна изчезналите динозаври.

Разгледайте незабравимите ни летните приключения и весели моменти тук: FORCE SUMMER LAND, BABY SUMMER LAND, FORCE  SUMMER ADVENTURE, FORCE TRAVEL, FORCE TRAVEL ADVENTURE

Искате ли заедно да се превърнем в пирати и да открием пиратско съкровище?

Искате ли заедно да се превърнем в пирати и да открием пиратско съкровище? Ще обиколим света, ще стигнем до най-интересните и тайнствени кътчета на Земята!

Ще се завърнем назад във времето, за да надникнем в света на отдавна изгубените динозаври!

Ще полетим смело към бъдещето, ще бъдем експериментатори, креативни изобретатели, ще учим за света, за животните, за спорта и науката, ще говорим и пишем на английски.

Ще създаваме невероятни 3D проекти, защото детското въображение и таланти са неизчерпаеми когато учим докато се забавляваме. Очакват ни песни, танци, много игри и нови приятели!

Ще говорим и пишем на английски, ще учим много нови думички и ще помним дълго наученото, защото ние знаем, че няма по-добре научено от наученото с радост, вълнение и вълшебство. Ще творим невероятни проекти, защото детското въображение и таланти са неизчерпаеми когато учим докато се забавляваме. Очакват ни песни, танци, много игри и нови приятели!

Ние искаме децата ни да обичат английския език, да учат с радост и да се забавляват! Затова, мили деца, и тази година ще поемем към следващото неповторимо лятно приключение заедно!

Разгледайте незабравимите ни летните приключения и весели моменти тук: FORCE PIRATES, FORCE CARIBBEAN PIRATES, FORCE LOST ISLAND PIRATES, FORCE SUMMER, FORCE ADVENTURES, FORCE AROUND THE WORLD