FORCE ACADEMY 2018 – 2019

ОТНОВО ПРЕДСТОИ ПРЕМИЕРА…

ТЕАТРАЛНА АКАДЕМИЯ / FORCE ACADEMY – ИЗКУСТВО ОТ ДЕЦА ЗА ДЕЦА

Проектът се реализира с подкрепата на Община Перник и Общински драматичен театър „Боян Дановски“ – гр. Перник.

Проектът, който осъществяваме, има за цел да допринесе за един по-добър свят на децата в града. Съвместно с Община Перник и Общински Драматичен Театър „Боян Дановски” създадохме първия чуждо-езиков детски театър в града – ТЕАТРАЛНА АКАДЕМИЯ “FORCE ACADEMY”.

С отварянето на вратите й през месец Януари 2011г., в стотици детски сърца затуптя сценична треска. Желанието ни да споделим с нашите деца идеите си и любовта ни към изкуството, ни отведе до създаването на детска театрална трупа. Преподаватели по актьорско майсторство, гости – режисьори и актьори, поеха малките таланти, с идеята заедно да изминем пътя до Голямата сцена.

FORCE ACADEMY” е част от инициативата за разширяване на възможностите за извънкласна заетост на децата в града, свързана с изучаване на чужди езици и културни дейности.

Представленията са на английски език. Наши гости ще бъдат децата от нашия град и техните родители. Целта е инициативата да достигне до възможно най-голям брой деца.

Ежемесечно издание на бюлетин „FORCE ACADEMY“ отразява креативния процес в Театралната Академия. Той се разпространява от Езиков Център „FORCE” и Театрална Академия „FORCE ACADEMY“. 

КАСТИНГ

ОТКРИВАНЕ

ПЪРВА РЕПЕТИЦИЯ

ПЪРВА РЕПЕТИЦИЯ С КОСТЮМИ

ГЕНЕРАЛНА РЕПЕТИЦИЯ

ФЕН КЛУБ

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

ВИДЕО ГАЛЕРИЯ

ПРЕМИЕРА В НДК

ПРЕМИЕРА В ОДК

Коко Асенов, 7 г.: „Ние сме истински приказни герои!!!”

Стефи Богомилова, 12 г.: „Ние не сме професионални актьори. Ние сме деца, които учат английски и се забавляват! Но един ден ще бъдем, а вие ще знаете, че сте тези, които са подкрепили децата с цели и идеи, които искат да покажат, че са талантливи!”

Особено горди сме, че премиерата на пиесата беше в Националния дворец на културата – НДК. Наши официални гости освен децата и техните родители, бяха и редица обществено познати лица.

За нас е удоволствие да поканим и Вас да се включите в предстоящото издание на FORCE ACADEMY 2018 – 2019 година!