Всеки от нас познава дете, което проговаря на два и дори повече езика едновременно, когато те се говорят в семейството!
Този факт, освен нашето удивление, поражда и въпроса: „А колко езика всъщност може да научи едно бебе?“ Учените отговарят: „Над 80!“
Научна фантастика или реална възможност за вашето дете?!

Те се забавляват

Те могат

Те обожават да учат

Защо?

Проучванията показват, че изучаването на чужд език дава на вашето дете много повече предимства, освен умението да комуникира на два езика.

Двуезичните деца чуват и ползват различни граматически структури и лексикални и фонетични модели. В резултат на това те развиват много по-ефективно аналитично мислене и са доказано по-добри при разрешаването на логически задачи, стават много по-гъвкави и бързи при възприемането на нова информация, концентрират се по-лесно и задържат вниманието си за по-продължително време, изпълняват едновременно много и различни задачи с лекота. На тестовете в училище, на изпитите в университета двуезичните деца винаги се класират на челните места.

Всичко това осигурява на децата ви уникално предимство, което ще ги превърне в победители и успели хора.

Как учи едно бебе?

Според последните научни изследвания, преди да навършат 5 години, децата могат да възприемат огромно количество информация за изключително кратко време. Ако са под 4, са още по-бързи и по-ефективни, а от 0 до 2-годишна възраст възможностите на всяко дете са практически неограничени. Как е възможно това?

Десетилетия наред учените вярваха, че мозъкът се развива по подробен план, начертан от гените. Вече знаем, че гените дават само най-общите насоки, а опитът попълва подробностите. Преживяванията на едно дете, именно във възрастта от 0 до 3-годишна възраст, формират структурата на мозъка му – образуват се невронните връзки или така наречените синапси, които определят и капацитета, с който ще работи неговия мозък. Ето защо точно тогава децата могат да научат два или повече езика със същата лекота, с която научават и майчиния си език.

If intelligence is the ability to learn, then babies are born geniuses!

Как да извървим този път заедно?

В нашите Baby Time групи ние осигуряваме на най-малките си ученици подходяща за тях среда – специално обзаведени стаи, авторски материали, разработени от нашия високо професионален екип, които са продукт на дългогодишния ни опит и проучвания в тази област, допълнени от най-новите дигитални учебни системи.

Ако искате да дадете най-доброто на детето си и сте готови да приемете предизвикателството да влезете с нас в класната стая, ние ще ви помогнем да се превърнете в първия и най-добър учител на вашето дете.

Лесно е, защото:

 • Следваме детския инстинкт и порива за игра
 • Създаваме очакване за следващата ни среща
 • Проявяваме търпение
 • Поощряваме
 • Играем заедно
 • Пеем и танцуваме
 • Забавляваме се

Те обожават да учат, защото:

 • Вие сте заедно с нас в класната стая.
 • Положителните емоции подхранват любопитството и желанието за учене.
 • Щастливото дете учи с лекота.
 • Ученето се случва естествено – точно както прохождането и проговарянето.

Нашата изпитана FORCE BABY TIME рецепта за успех:

Съставки
1 чашка въодушевление
1 щипка чувство за хумор
1 чашка мотивация
1 чашка опит
1 лъжичка повторение
1 щипка постоянство

Смесваме всички съставки и разбъркваме. Хубавото в нашата рецепта е, че няма значение в какъв ред ги добавяме. Можем дори да бъдем малко по-щедри в количествата! BABY TIME с FORCE е гаранция, че вие и вашето дете ще изживеете едни от най-хубавите си моменти заедно!

Have the time of your life!

.