Open/Close Menu Качествено чуждоезиково и компютърно обучение за деца и възрастни - Перник

За поредна година учениците от Езиков Център FORCE показаха изключително високи резултати на международните изпити на Университета Кеймбридж и доказаха на всички, че децата в нашия град са умни, успешни, мотивирани и ние можем много да се гордеем с тях.

Тези сертификати са безспорно доказателство за отличните езикови постижения на нашите ученици и са най-голямата ни гордост и най-желаното признание за положените усилия.

Над 4 милиона кандидати на година от цял свят покриват изпитните нива към Университета Кеймбридж. Това са изпити със 150 годишна традиция, които напълно отговарят на нивата за владеене на английски език по Общоевропейската езикова рамка. Сертификатите на Университета Кеймбридж се признават за целите на академичен прием в най-престижните университети, както и при кандидатстване за работа в най-големите компании на територията на Европейския съюз и в цял свят.

Езиков Център FORCE е официален партньор и оторизиран подготвителен център с платинен статут за международните изпити на Университета Кеймбридж  по програмата Addvantage , благодарение на което изпитите за нашите деца се провеждат на територията на град Перник.

За поредна година над 150 наши ученици ще получат своите престижни сертификати на официална церемония, която ще се състои на 28.09.2018 година (петък) от 18:30 часа в театралния салон на Общински Драматичен Театър „Боян Дановски“ в Двореца на културата, гр. Перник.

Logo_footer   
     © 2018 Езиков център ФОРС   |   Web design: yasoo.us

GDPR Policy   |    General Terms